Meteen naar de inhoud

Incompanytrajecten

Incompany trajecten

Investeer in je grootste kapitaal!
Je weet dat goed opgeleid personeel het succes van de organisatie vergroot. Je investeert dus in je belangrijkste kapitaal. Je zorgt ervoor dat medewerkers gemotiveerd zijn om je organisatie naar een volgend level te brengen. Je wilt je dat je medewerkers hun kennisniveau op peil houden of verbeteren, dus laat je hen regelmatig een opleiding of training volgen.

Zeker in tijden van recessie vind je het belangrijk dat kennis en vaardigheden breed en op ieder niveau aanwezig zijn. Je bent als werkgever maatschappelijk betrokken en je medewerkers zijn duurzaam inzetbaar.

Niet opleiden is altijd duurder dan wél opleiden!
Wist je dat niet opleiden leidt tot ongeïnteresseerd en gedemotiveerd personeel? Dat medewerkers zich ziek melden omdat ze veranderingen niet of nauwelijks kunnen bijhouden? Enig idee hoeveel miljard er jaarlijks door het Nederlandse bedrijfsputje gaat, omdat medewerkers bijvoorbeeld niet weten hoe ze goed met de computer omgaan of omdat ze niet duidelijk met elkaar of je zakenrelaties kunnen communiceren? Uiteindelijk ben je als werkgever meer geld aan hen kwijt dan aan medewerkers die worden opgeleid en met plezier hun werk doen!

Incompany voor één medewerker of de hele afdeling
Al onze opleidingen zijn modulair opgezet en geschikt om incompany in te zetten. Of het nu gaat om één medewerker die de loonadministratie moet leren doen, of door een training de medische basiskennis moet opfrissen of om een hele afdeling die je door de training English on the job met anderstaligen wilt laten communiceren. Heb je binnen het bedrijf geen gelegenheid om de opleiding plaats te laten vinden, dan zijn je medewerkers uiteraard welkom op onze leslocatie in Zoetermeer.

Wij leiden op en laten examineren aan andere professionals over!
Wij vinden dat een goede slager niet zijn eigen vlees keurt. Onze docenten kennen het beroep uit de praktijk en zij begeleiden je medewerker(s) bekwaam en enthousiast naar een diploma. Alle administratieve, secretariële en logistieke opleidingen, de taal- en computertrainingen van Kenniscentrum B.O.S. worden onafhankelijk geëxamineerd door het IVIO-Examenbureau; de financiële opleidingen door De Associatie of Stibex. Gerenommeerde examenbureaus die ieder hun sporen ruimschoots verdiend hebben en garant staan voor een erkend diploma.

Wil je weten hoe wij je medewerkers begeleiden in hun functie of carrière?
Je krijgt een duidelijk en helder advies over hoe onze docenten zo’n traject inzetten. Wat mogen je medewerkers van de vakdocenten van Kenniscentrum B.O.S. verwachten? Wij laten je ook weten wat wij van jouw medewerker(s) verwachten om een traject succesvol af te ronden. Bel 079 7470222 voor een goed oriënterend gesprek of mail je opleidingsvraag naar sylvia@kenniscentrumbos.nl!

logo IVIO Examenbureau
Logo de Associatie
STIBEX, HÉT EXAMENBUREAU VOOR ADMINISTRATIEVE PROFESSIONALS