Meteen naar de inhoud

Een opleiding volgen als je misschien in geen jaren meer hebt gestudeerd en dat naast je werk, je huishouden, je sociale leven… dat is niet niks en dat snappen wij bij Kenniscentrum B.O.S. helemaal. Daarom adviseren wij je altijd helder voordat je aan een opleiding begint. We nemen de tijd voor een intakegesprek: maak een afspraak, neem je diploma(‘s) mee en we bespreken of en zo ja welke vrijstellingen je bij ons zou hebben.

Wij vinden het logisch, dat je wilt weten of een opleiding in jouw persoonlijke, dagelijkse leven past, hoe de studiebelasting is, hoe de docent de lessen verzorgt, welk materiaal er wordt gebruikt, wat de kosten zijn en wat de waarde is van het diploma, dat je binnen handbereik hebt…. heb je recht op vrijstellingen en zo ja wat wordt je opleidingsprijs dan? Kortom: vóór je je definitief bij ons aanmeldt, bespreken we wat je van ons mag verwachten en laten wij jou weten welke inzet we van jou verwachten!

Je mag je bij ons ook (eenmalig) aanmelden +31797470222 of stuur een mailtje voor een gratis en vrijblijvende kennismakingsles op onze leslocatie Zoetermeer. Zo ervaar je persoonlijk hoe de docent jou naar je doel begeleidt. Kenniscentrum B.O.S. staat al sinds de oprichting in 2010 bekend om haar flexibiliteit en kleinschaligheid: onze groepen zijn nooit groter dan 8 studenten (en zolang de coronarichtlijnen van toepassing zijn niet groter dan 5) en daarmee garanderen we je persoonlijke aandacht.

Investeer slim in jezelf: ervaar de opleiding voor je betaalt.

  Investeer slim in jezelf: ervaar de opleiding voor je betaalt.

  KennismakingslesAanmelding opleidingInformatieaanvraag

  Naam

  Interesse
  ParticulierZakelijk

  Uw bedrijfsnaam

  Bel mije-mail mij

  Telefoonnummer

  E-mail

  Ik wil meer weten over

  Aanvullende vragen