Ga naar de inhoud

Basiskennis Loonadministratie (BKL)

Je salaris is een maandelijks terugkerende waardering voor je werkzaamheden. Ben jij degene die er binnen de afdeling administratie verantwoordelijk voor wil zijn dat de lonen maandelijks goed verwerkt en tijdig bij de medewerkers zijn? Dan kies je voor de opleiding basiskennis loonadministratie (BKL) van Kenniscentrum B.O.S.!

Opleiding basiskennis loonadministratie

niveau
Het niveau van de opleiding Basiskennis Loonadministratie is mbo3.

vooropleiding
Voor deze opleiding is geen specifieke opleiding nodig. De deelnemer begrijpt, spreekt en schrijft de Nederlandse taal op niveau B1/2F. 

inhoud
loonheffingen:
basiskennis van (o.a.) loonadministratie, loonbelastingtabellen, loonaangifte, loonheffing, werkkostenregeling en voorlopige aanslag inkomstenbelasting
arbeidsrecht en sociale zekerheid: basiskennis van (o.a.) cao-regelgeving, sociale zekerheid, arbeidsongeschiktheid, Arbowet,  werkloosheid en re-integratie

opleidingsduur
Als alle modules worden verzorgd, kan de opleiding in 10 lessen van 3 uur worden afgerond (zie ook examinering).

studiebelasting
Naast de lestijden moet een deelnemer rekening houden met een studiebelasting van 8 à 14 uur per week.

Onze financiële opleidingen worden onafhankelijk, extern en online geëxamineerd door De Associatie. Voor meer informatie (exameneisen), kosten en aanmelding verwijzen wij naar De Associatie (www.associatie.nl). Voorbeeldexamens voor deze module zijn eveneens te vinden op de site van De Associatie; in de laatste les van een module bespreekt de docent zo’n voorbeeldexamen.

Wij kunnen de deelnemer(s) collectief aanmelden bij De Associatie. Hiervoor berekenen wij € 25,00 administratiekosten per module per deelnemer. De deelnemer ontvangt een link waarmee hij zelf een locatie, datum en tijd boekt.

Als alle modules worden afgenomen, bedraagt de prijs voor deze incompanyopleiding € 1.500,00. Bij een vrijstelling voor een van de twee modules passen wij uiteraard de prijs aan.

Prijs is inclusief lesmateriaal, exclusief btw en km-vergoeding voor de docent. Bij minder dan drie deelnemers zijn wij genoodzaakt de prijs met 20% te verhogen. Bijkomende kosten: examenkosten De Associatie (zie examinering).

Als werkgever weet u dat uw personeel uw grootste kapitaal is. U hecht waarde aan ambitie en veranderingsgerichtheid, dus u stimuleert uw werknemers functie- of veranderingsgericht opleidingen, trainingen of workshops te volgen. Uw werknemers weten dat er geen discussie is als de opleiding of training moet worden gevolgd om een functie goed uit te voeren. Anderzijds voelen zij de waardering als ze een opleiding of training mogen volgen die zij waardevol achten voor hun persoonlijke ontwikkeling (veranderingsgericht).

Een incompanytraject biedt veel voordelen:
Geen reistijdverlies voor uw medewerkers.
De eigen werklocatie is vertrouwd.
Les op tijden die binnen uw organisatie passen.
Met collega’s iets nieuws leren, versterkt het teamgevoel.
In overleg bepalen we de groepsgrootte. Soms is privéles nodig; om persoonlijke aandacht te garanderen, adviseren wij een groepsgrootte van maximaal tien medewerkers.
Onze vakdocenten adviseren uw werknemer(s) bedrijfsgericht over het aangeleerde (waar mogelijk gebruiken zij uw businesscases).

U ziet de voordelen van een incompanytraject en wilt graag professioneel advies? Wij komen graag naar uw locatie; een telefonische kennismaking stellen wij zeker ook op prijs: 06 48541255.

Een thuisstudie biedt je veel voordelen:
Je bepaalt zelf wanneer je start, waar, hoe en wanneer je studeert.
Je ontvangt (na betaling van de factuur) van ons de boeken en we koppelen je aan een vakdocent, die je huiswerk – dat je per e-mail verstuurt – corrigeert en je tips en adviezen geeft.
Wij zijn je stok achter de deur, die voorkomt dat van uitstel afstel komt: bij de incompanytraining zie je hoe lang je mogelijk over de opleiding zou kunnen doen. Wij stimuleren je om in korte tijd je studie af te ronden. Pauze nodig? Geen probleem, zolang je je thuisstudie maar binnen 18 maanden afrondt.
Alle leerstof duidelijk? Dan krijg je van de docent een voorbeeldexamen te maken. Dit wordt nagekeken en je krijgt de laatste tips om je goed voorbereid voor het examen in te schrijven. 

modules
loonheffingen: basiskennis van (o.a.) loonadministratie, loonbelastingtabellen, loonaangifte, loonheffing, werkkostenregeling en voorlopige aanslag inkomstenbelasting
arbeidsrecht en sociale zekerheid: basiskennis van (o.a.) cao-regelgeving, sociale zekerheid, arbeidsongeschiktheid, Arbowet,  werkloosheid en re-integratie.

examinering
Onze financiële opleidingen worden onafhankelijk, extern en online geëxamineerd door De Associatie. Voor meer informatie (exameneisen), kosten en aanmelding verwijzen wij je naar De Associatie. Voorbeeldexamens voor deze module zijn eveneens te vinden op de site van
De Associatie; de docent beoordeelt één door jou gemaakt voorbeeldexamen en geeft je advies voor het examen.

prijs
De prijs voor deze thuisstudievariant bedraagt € 800,00. Dit is inclusief lesmateriaal, begeleiding door een vakdocent en btw; exclusief examinering (zie examinering).

Download hier onze voorwaarden om de begeleide thuisstudie te starten.

  Investeer slim in jezelf: ervaar de opleiding voor je betaalt.


  KennismakingslesAanmelding opleidingInformatieaanvraag

  Naam

  Interesse

  ParticulierZakelijk

  Uw bedrijfsnaam

  Bel mije-mail mij

  Telefoonnummer

  E-mail

  Ik wil meer weten over

  Aanvullende vragen