Ga naar de inhoud
Kenniscentrum B.O.S. verzorgt incompany diverse  administratieve, secretariële en financiële opleidingen en taaltrainingen. Daarnaast verzorgen onze trainers een scala aan interessante workshops. De opleidingen zijn ook als begeleide thuisstudie te volgen.
Wij laten onze opleidingen met een gerust hart onafhankelijk examineren door erkende externe examenbureaus: het IVIO-Examenbureau (administratief en secretarieel) of De Associatie of Stibex (financieel). Examenbureaus die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in de afgelopen decennia en die maatschappelijk en door het bedrijfsleven en in de zorgsector erkend en gewaardeerd worden.
  • Onze docenten staan bekend om hun vakkennis, praktijkervaring en flexibiliteit.
  • Onze opleidingen zijn opgezet in modules en per module te examineren. Dit vermindert stress en motiveert en het verhoogt de kans op slagen.
  • Onze workshops zijn informatief, interessant, hebben een funfactor. We laten je samenwerken om tot nieuwe inzichten te komen.
  • Wil je een opleiding volgen, maar biedt jouw werkgever geen incompanytraject? Bel 06 48541255 of mail (contactformulier) voor een persoonlijk gesprek waarbij we je toelichten hoe we jou met een begeleide thuisstudie verder kunnen helpen! Wij informeren je helder.
Ons kantoor aan de Boerhaavelaan 40 te Zoetermeer
of kies een van onze andere studies: