Ga naar de inhoud

medisch mecretaresse plus

Zowel artsen als patiënten vertrouwen op jouw vakkundige inzicht; ook wanneer zij geen Nederlands spreken! Daarom ontwikkelden wij de aanvullende module English on the job for medical secretaries. In een dienstverlenende functie als medisch secretaresse kun je niet meer zonder de Engelse taal. Je wordt getraind in medische spreek- en luistervaardigheid (ook de medische termen!) en naast grammatica leer je ook eenvoudige medische brieven in het Engels opstellen. 

medisch secretaresse opleidingsmogelijkheid - secretarieel en medisch secretaresse plus opleidingsmogelijkheid - secretarieel

niveau
Het niveau van deze incompanyopleiding is mbo4+.

vooropleiding
Voor deze opleiding heb je medisch administratief medewerker, assistente polikliniek en medisch secretaresse doorlopen. Werk je al als medisch secretaresse? Dan volstaat alleen de module English on the job for medical secretaries. 

modules
English on the job for medical secretaries is opgedeeld in de volgende onderdelen:
part 1 – medical terminology and organizational structure
part 2 – grammar
part 3 – telephone etiquette and conversation 
part 4 – correspondence

opleidingsduur
Als alleen de module English on the job for medical secretaries wordt verzorgd, kan deze in 12 lessen van 2 uur worden afgerond. Aansluitend wordt de module afgesloten met een examen.

studiebelasting
Naast de lestijden moet een medewerker rekening houden met een studiebelasting van 3 – 6 uur per week.

examinering
De examinator komt naar de leslocatie (mits deze geschikt is om examens af te nemen). Zo beperken we eventuele examenstress. Als de locatie niet geschikt is voor het afnemen van examens, dan wijken we uit naar een van de locaties van Crown Business Center.

diploma
Opleidingskwaliteit en de inzet van studenten gaan hand in hand met de waarde van een geaccrediteerd diploma van het IVIO-Examenbureau. Om de waarde van het diploma te waarborgen, kan een module maximaal twee keer worden herkanst. Onze slagingspercentages liggen hoog: studenten worden begeleid door ervaren, vakbekwame en enthousiaste docenten. Lukt het ook met twee herkansingen onverhoopt niet om alle modules met minimaal een 5,5 af te ronden? Dan ontvangt de student een getuigschrift van het IVIO-Examenbureau.

Als alleen de module English on the job for medical secretaries wordt afgenomen, bedraagt de prijs € 1.500,00.
Dit is inclusief lesmateriaal, exclusief btw en km-vergoeding voor de docent. Bij minder dan drie deelnemers zijn wij genoodzaakt de prijs met 20% te verhogen.

Het is mogelijk om deze module te combineren met het volledige voortraject (medisch administratief medewerker, assistente polikliniek, medisch secretaresse) of met een aantal modules uit deze opleidingen (bijvoorbeeld medische terminologie, medisch fundament en medische ethiek & praktische psychologie). Neemt u hiervoor even contact met ons op: 06 48541255.

Als werkgever weet u dat uw personeel uw grootste kapitaal is. U hecht waarde aan ambitie en veranderingsgerichtheid, dus u stimuleert uw werknemers functie- of veranderingsgericht opleidingen, trainingen of workshops te volgen. Uw werknemers weten dat er geen discussie is als de opleiding of training moet worden gevolgd om een functie goed uit te voeren. Anderzijds voelen zij de waardering als ze een opleiding of training mogen volgen die zij waardevol achten voor hun persoonlijke ontwikkeling (veranderingsgericht).

Een incompanytraject biedt veel voordelen:
Geen reistijdverlies voor uw medewerkers.
De eigen werklocatie is vertrouwd.
Les op tijden die binnen uw organisatie passen.
Met collega’s iets nieuws leren, versterkt het teamgevoel.
In overleg bepalen we de groepsgrootte. Soms is privéles nodig; om persoonlijke aandacht te garanderen, adviseren wij een groepsgrootte van maximaal tien medewerkers.
Onze vakdocenten adviseren uw werknemer(s) bedrijfsgericht over het aangeleerde (waar mogelijk gebruiken zij uw businesscases).

U ziet de voordelen van een incompanytraject en wilt graag professioneel advies? Wij komen graag naar uw locatie; een telefonische kennismaking stellen wij zeker ook op prijs: 06 48541255.

Omdat een groot deel van deze module bestaat uit spreekvaardigheid, is het niet verstandig om deze module als thuisstudie aan te schaffen. Werk je als medisch secretaresse? Vraag dan je werkgever om deze module incompany te laten verzorgen!

English on the job for medical secretaries is opgedeeld in de volgende onderdelen:
part 1 – medical terminology and organizational structure
part 2 – grammar
part 3 – telephone etiquette and conversation 
part 4 – correspondence

vervolgopleidingen
Veel medisch secretaresses zijn ‘in het vak gerold’ doordat ze al bij een zorginstelling werkten. Je kunt je kansen op de arbeidsmarkt altijd vergroten door losse modules te volgen. Denk daarbij aan:
– Nederlandse taal gevorderd (zie secretaresse
– notuleren op de laptop (zie secretaresse)
– relatiebeheer (zie secretaresse)
– personeel, organisatie en communicatie (zie medewerker personeelszaken)

Het is alleen mogelijk om examen te doen voor deze module als deze incompany is gevolgd. Dit heeft te maken met het feit dat de module voor een groot deel uit spreek- en luistervaardigheid bestaat. Werk je in de zorg? Vraag dan bij je werkgever na of de module incompany verzorgd kan worden!

Omdat de module English on the job for medical secretaries een mondelinge training betreft, is het helaas niet mogelijk om deze als particulier te volgen. 

Werk je als medisch secretaresse? Vraag dan je werkgever om deze module incompany te laten verzorgen!