Ga naar de inhoud

zakelijk Nederlands

Als werkgever wilt u dat uw medewerkers correct Nederlands spreken en schrijven. Mails, facturen, verslagen, formulieren… er is ongemerkt nog altijd veel correspondentie en niet iedere werknemer beheerst de basisgrammatica. U wilt voorkomen dat leidinggevenden, collega’s en klanten zich ergeren aan fouten in werkwoordspelling, taal en stijl.

Onze docenten horen regelmatig van hun studenten: “Waarom is me dat op de middelbare school nooit zo eenvoudig uitgelegd?!”

Wilt u dat iedereen binnen uw organisatie het Nederlands (zakelijk) correct gebruikt? Dan kunt u op een afgeschermd deel van onze website een taaltoets laten doen. Op basis van de uitkomsten bespreken wij dan graag welke training nodig is.

Geïnteresseerd? Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken (06 48541255). 

talen leren

De Nederlandse taal beter leren, zodat je weet hoe je werkwoorden vervoegt, teksten schrijft zonder taal- of stijlfouten etc. etc. Als werknemer in een organisatie waar het Nederlands de voertaal is, wil je die taal beheersen. 

Op basis van een intakegesprek bepalen we in overleg hoeveel lessen hiervoor ongeveer nodig zijn en welke resultaten verwacht mogen worden. We gaan niet uit van een bepaald basisniveau; we werken verder op het bestaande niveau. Of het nu met één werknemer is of met een groep.

Wij verzorgen taaltrainingen op alle niveaus binnen uw organisatie, ongeacht of het om één werknemer gaat of een hele groep. Wij kunnen uw medewerkers (digitaal op een afgesloten deel van onze website) toetsen en geven op basis van de uitslag en in onderling overleg een functiegerichte incompanytraining. Bel voor meer informatie 06 485 41 255.

De inhoud varieert van beter Nederlands spreken voor werknemers voor wie het Nederlands niet de moedertaal (NT2) is tot efficiënt rapporteren en van werkwoordvervoeging tot stijlverbetering. Ieder te verbeteren onderwerp kan worden behandeld en kan bestaan uit een workshop van een paar uur tot een training van een aantal wekelijkse lessen. 

Het online testen van een werknemer kost € 120,00. Dit is inclusief uitslag en advies. In overleg met u bepalen wij het tijdstip dat de werknemer(s) de test maken. In principe is het aantal deelnemers onbeperkt. Op basis van de uitslag en ons advies plannen wij graag een gerichte workshop met u in. De kosten voor een workshop zakelijk Nederlands bedragen € 120,00 per uur. Dit is exclusief lesmateriaal, btw en km-vergoeding. Wij hanteren bij voorkeur een maximum van 10 werknemers per workshop, zodat de persoonlijke aandacht gegarandeerd is.

  Investeer slim in jezelf: ervaar de opleiding voor je betaalt.


  KennismakingslesAanmelding opleidingInformatieaanvraag

  Naam

  Interesse

  ParticulierZakelijk

  Uw bedrijfsnaam

  Bel mije-mail mij

  Telefoonnummer

  E-mail

  Ik wil meer weten over

  Aanvullende vragen

  of kies een van onze andere studies: