Ga naar de inhoud
kenniscentrumBOS-Talen-icon

Talen

Deutsch für Anfänger

Zakelijk Duits leren ongeacht de branche waarin u werkt… Of liever Duits leren waarmee u tijdens een vakantie uit de voeten kunt?

Onze vakdocente bespreekt uiteenlopende onderwerpen die u zowel zakelijk als in een dagelijkse situatie van pas komen. Duitse grammatica moeilijk? Zij leert u hoe u hiermee in uw gesprekken kunt omgaan!

talen leren

Geen specifieke vooropleiding nodig; wel is het prettig als u het Nederlands voldoende spreekt en begrijpt, zodat de docent u bepaalde grammatica ook in het Nederlands kan toelichten. Onzeker over uw kennis van de Nederlandse grammatica? Bestel dan vandaag via het contactformulier ons boekje ‘compacte taalgids Nederlands’ of kies voor de module Nederlands Basis van o.a. de opleiding administratief medewerker.

Zakelijk Duits
Wij gebruiken de lesmethode zakelijk Duits van Claudia Wittenberg en Katja Zaich. U leert efficiënt communiceren met handelspartners door het oefenen van veelvoorkomende zakelijke situaties (gesprek voeren, telefoneren, e-mailen). Iedere les is er aandacht voor ‘Falsche Freunden…’ zoals bellen: in het Duits betekent dit blaffen dus je kunt je voorstellen dat je met zo’n woord een aardige flater kunt slaan!
De docente gaat in op cultuurverschillen in het zakelijk leven en de training wordt ondersteund door audio-oefeningen. Een regelrechte aanrader voor iedereen die zaken doet met  Duits sprekende relaties en daardoor uitermate geschikt om incompany te verzorgen.

Totaalprijs bij minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers op onze locatie bedraagt € 550,00 per persoon (inclusief inschrijfgeld, materiaalkosten; koffie/thee; btw; parkeren op eigen terrein).
Om de training laagdrempelig te houden, is geen examen inbegrepen. Je ontvangt een certificaat van deelname. Liever wel een erkend IVIO-certificaat? Een examen kost € 75,00 (inclusief btw).

Duits voor dagelijks gebruik
Wil je voor bijvoorbeeld vakantiedoeleinden beter Duits leren spreken? Ook dan ben je bij Kenniscentrum B.O.S. aan het juiste adres! Onze docent leert je hoe je – zonder veel moeite in de grammatica te steken – tóch prima Duits kunt leren.

Prijs
€ 875,00 (inclusief inschrijfgeld, materiaalkosten, koffie/thee op locatie, btw, parkeren op eigen terrein)

Een incompanytraject kan in onderling overleg overdag of ’s avonds verzorgd worden. Voor aanvang kunnen wij een toets laten maken zodat we weten op welk niveau de werknemers de Duitse taal eventueel al beheersen. Minder dan 4 of meer dan 8 werknemers voor deze module? Bel ons even (079 7470222) voor een offerte!

Wilt u Duits leren voor bijvoorbeeld uw vakantie? Dan kunnen wij u op locatie Schiedam plaatsen. Startdata in overleg.

De module Duits voor dagelijks gebruik start bij minimaal 3 deelnemers medio maart 2022.

  Investeer slim in jezelf: ervaar de opleiding voor je betaalt.


  KennismakingslesAanmelding opleidingInformatieaanvraag

  Naam

  Interesse

  ParticulierZakelijk

  Uw bedrijfsnaam

  Bel mije-mail mij

  Telefoonnummer

  E-mail

  Ik wil meer weten over

  Aanvullende vragen

  Conversatie zakelijk Duits
  De opleiding Zakelijk Duits duurt 14 weken (1 dagdeel van 1,5 uur per week).
  De gemiddelde studiebelasting bedraagt 0,5 uur per week. We bespreken in principe alles in de les; slechts af en toe wordt je gevraagd iets thuis door te lezen of voor te bereiden.

  Conversatie Duits basis voor dagelijks gebruik
  De opleiding voor dagelijks gebruik bestaat uit 10 wekelijkse lessen van 1,5 uur. Ook hier geldt, dat er in principe geen studiebelasting is: oefeningen worden in de les gedaan. Slechts af en toe zal de docente vragen iets thuis voor te bereiden of na te lezen.

  of kies een van onze andere studies: