Administratief

Administratief medewerker

Je werkt accuraat en hebt administratief je zaakjes op orde. De organisatie kan alle administratieve taken aan jou toevertrouwen. Samenwerken in een team of zelfstandig aan de slag: jij vindt het allebei leuk. Klopt dit? Dan is de opleiding administratief medewerker van Kenniscentrum B.O.S. dé opleiding voor jou!

Heb je nog vragen over de opleiding administratief medewerker? Bel dan even met de backoffice op 079 7470222 voor meer informatie. We helpen je graag verder met je carrière!

Opleiding administratief medewerker
Voor deze administratieve opleiding is geen specifieke vooropleiding nodig; wel moet je het Nederlands goed begrijpen, behoorlijk spreken en schrijven.

Modules
Basiskennis Nederlands (BKN)
Basiskennis zakelijke correspondentie (BKC)
Front- en backofficewerkzaamheden (FBW)
Rekenvaardigheden basis (RVB)
Basiskennis Excel (BEX)

Prijs 
€ 1.895,00
Dit is inclusief inschrijf-, boeken- en examengeld; koffie/thee; btw; parkeren op eigen terrein (dus géén bijkomende kosten).

Niveau
Deze administratieve opleiding heeft het mbo-niveau 3.

Basiskennis Nederlands (BKN)
Basisgrammatica, spelling en stijl om eenvoudige correspondentie te kunnen afhandelen.
Basiskennis Correspondentie (BKC)
Basisregels om zelfstandig eenvoudige correspondentie (mail, memo, informatie vragen en geven, bestellen, betalingsverkeer) af te handelen.
Front- en backofficewerkzaamheden (FBW)
Communiceren (algemeen), sociale vaardigheden en algemene omgangsvormen, klantvriendelijk telefoneren, organisatie en administratie, agendabeheer (algemeen), postbeheer, het archief, sorteren en rangschikken.
Rekenvaardigheden basis (RVB)
Leer optimaal gebruikmaken van Excel door eerst zelf berekeningen uit te voeren. Van simpel optellen, aftrekken, vermenigvuldigen tot rekenen in valuta, btw en rente, afschrijvingen en percentages.
Basiskennis Excel (BEX)
De mogelijkheden van Excel voor basisgebruik: werkblad, werkmap, cellen, celbereik, kolommen en rijen, eenvoudige formules en getalnotaties,  celverwijzingen, functies.

Tijdens de module(s) computervaardigheden breng je je eigen laptop mee naar de les. In 2021 zijn onze computervaardigheidslessen gebaseerd op Office 2019.

De opleiding Administratief medewerker duurt 19 weken (1 dagdeel per week).
De gemiddelde studiebelasting bedraagt 8 – 16 uur per week.

donderdag 2 september 2021 (13.30 – 16.30 uur)

Gratis, klassikale kennismakingsles

Wil je persoonlijk ervaren of de opleiding Administratief medewerker iets voor jou is? Bel 079 7470222 voor een intakegesprek, zodat je helder geïnformeerd bent: wat mag je van ons verwachten en wat verwachten wij van onze studenten? Aarzel je nog? Volg dan gratis en vrijblijvend een kennismakingsles in Zoetermeer (aanmelden verplicht). Ervaar hoe de docent ook jou naar je examens begeleidt.

Bepaal zelf wanneer je start! Je ontvangt van ons de boeken en we koppelen je aan een vakdocent, die je huiswerk – dat je per e-mail verstuurt – corrigeert en je tips en adviezen geeft. Jij bepaalt waar en wanneer je studeert, je huiswerk en je proefexamen maakt. Dat proefexamen bespreek je met de vakdocent op een ‘locatiemoment’. Daarna schrijf je je (binnen 12 maanden na inschrijfdatum) in voor een examenmoment.

De prijs voor deze thuisstudievariant bedraagt € 950,00.

Op onze leslocatie Zoetermeer leiden wij op voor een geaccrediteerd diploma van het IVIO-Examenbureau, dat maatschappelijk en door het bedrijfsleven erkend en gewaardeerd wordt. Per module moet je eindcijfer minimaal een 5,5 zijn om een overalldiploma te behalen. De slagingspercentages van onze studenten liggen rond de 98%.

Opleidingskwaliteit, inzet en de waarde van het IVIO-diploma gaan bij ons hand in hand: daarom kun je een module slechts één keer herkansen. Onze slagingspercentages liggen hoog, dus herexamens voor de opleiding Telefoniste/Receptioniste worden zelden afgenomen. Kosten voor een eventueel herexamen bedragen € 75,00 (inclusief btw) per module.

  Investeer slim in jezelf: ervaar de opleiding voor je betaalt.

  KennismakingslesAanmelding opleidingInformatieaanvraag

  Naam

  Interesse
  ParticulierZakelijk

  Uw bedrijfsnaam

  Bel mije-mail mij

  Telefoonnummer

  E-mail

  Ik wil meer weten over

  Aanvullende vragen

  Of kies één van onze andere studies: