Administratief

Medische Terminologie thuisstudie

Je hebt een administratieve functie in de zorg en merkt dat je beter zou functioneren als je minimaal de medische termen kent. Je hebt alleen geen tijd om naar locatie te komen, woont te ver van Zoetermeer of wilt gewoon liever thuis studeren wanneer het jou uitkomt.

Je krijgt naast het lesmateriaal een usb-stick met luisterfragmenten van de medische termen. Zo leer je hoe de termen worden uitgesproken, hoe je ze schrijft en wat ze betekenen. Behaal ook binnen no time een erkend en onafhankelijk IVIO-diploma. 

Wil je meer horen over de mogelijkheden tot thuisstudie? Bel 079 7470222 (of mail ons je vragen) en wij vertellen er je meer over!

medische terminologie thuisstudie opleidingsmogelijkheden - administratief

Voor deze medische module is geen specifieke vooropleiding nodig; wel moet je het Nederlands begrijpen, behoorlijk spreken en schrijven.

Modules (thuisstudie)
Medische Terminologie

Prijs 
€ 175,00
Dit is inclusief het beoordelen van het thuis gemaakte proefexamen, inschrijf- en examengeld, lesmateriaal en usb-stick (medische termen en oefendictees); koffie/thee tijdens examen op onze leslocatie; btw; parkeren op eigen terrein (dus géén verborgen kosten).

Niveau
Deze module Medische Terminologie heeft het mbo-niveau 3/4.

Medische Terminologie (MT)
De termen zijn onderverdeeld in anatomie (bouw van het lichaam), fysiologie (functioneren van het lichaam), pathologie (ziekteleer) en immunologie (hoe het lichaam zich verdedigt tegen ziekteverwekkers).
Je leert de medische termen thuis in je eigen tempo en wordt daarbij ondersteund door de bijgeleverde usb-stick waarop de termen per hoofdstuk zijn ingesproken. Als extra zijn er oefendictees per hoofdstuk opgenomen en ter voorbereiding op het examen maak je thuis een proefexamen. Je hebt de keus of je het proefexamen ter correctie instuurt of dat je bij de klassikale bespreking ervan op locatie aanwezig bent. Tijdens het (proef)examen krijg je een dictee, waarbij wordt gelet op de juiste schrijfwijze; een oefening waarbij je de Latijnse term omzet naar de Nederlandse betekening en oefening waarbij je een Nederlandse omschrijving omzet naar de Latijnse term en een aantal meerkeuzevragen.

Bij een thuisstudie bepaal je natuurlijk helemaal zelf waar, wanneer en in welk tempo je studeert. Als je dat wilt, bepalen we bij aanmelding wat je doel is en plannen we een streefdatum voor het maken van je proefexamen en examen. Blijkt dat je meer of minder studietijd nodig hebt, dan passen we die data eenvoudig en zonder kosten weer aan.

Je maakt thuis een proefexamen. Dit stuur je in en na onze beoordeling bepaal je in overleg je examendatum. Let op: je maakt het examen in principe op onze locatie. Het is mogelijk om tegen vergoeding examen te doen op een van de andere Crown Business locaties of bij een van onze collegaopleiders in Brabant, Limburg, Zeeland of Overijssel. Dit kan uitsluitend in overleg met ons! Bel 079 7470222 (of mail ons) en informeer even naar de mogelijkheden.

Dat bepaal je natuurlijk helemaal zelf! Denk je dat je gebaat bent met de bekende stok achter de deur? Plan dan een aantal belmomenten met ons in, zodat we kunnen bespreken hoe je thuisstudie verloopt. Om de module positief af te ronden is het verstandig om de medische termen dagelijks te herhalen. Het vereist discipline, maar is zeker haalbaar. 

Het examen voor deze thuisstudie wordt op locatie Zoetermeer afgenomen voor een geaccrediteerd diploma van het IVIO-Examenbureau, dat maatschappelijk en door het bedrijfsleven erkend en gewaardeerd wordt. Je eindcijfer moet minimaal een 5,5 zijn om een certificaat te behalen. De slagingspercentages van onze studenten liggen rond de 94%.

Opleidingskwaliteit, inzet en de waarde van het IVIO-diploma gaan bij ons hand in hand: daarom kun je een module slechts één keer herkansen.
Onze slagingspercentages liggen hoog, dus herexamens voor deze module hoeven zelden te worden afgenomen. Kosten voor een eventueel herexamen bedragen € 75,00 (inclusief btw) per module.

Examendata Medische Terminologie
Maak telefonisch (079 7470222) of door invulling van het contactformulier een afspraak voor het vastleggen van jouw examenmoment! Op onze locatie Zoetermeer kun je dagelijks én in het weekend terecht; zowel overdag als ’s avonds! Vraag even naar de mogelijkheden. Net zo flexibel als jij studeert dus!

  Investeer slim in jezelf: ervaar de opleiding voor je betaalt.

  KennismakingslesAanmelding opleidingInformatieaanvraag

  Naam

  Interesse
  ParticulierZakelijk

  Uw bedrijfsnaam

  Bel mije-mail mij

  Telefoonnummer

  E-mail

  Ik wil meer weten over

  Aanvullende vragen