Ga naar de inhoud

Stuur een bericht via WhatsApp

Een snel antwoord binnen handbereik: voeg simpelweg 0648541255 toe aan je contacten en stel ons je vraag per WhatsApp!

WhatsApp je vraag

Meest gestelde vragen

Bij startdata staan de eerste lesdata. Vaak is dit een indicatieve datum. We richten ons zoveel mogelijk naar de wensen van de studenten en komen vaak samen tot een definitieve startdatum. Bel dus altijd even om zeker te weten wanneer de opleiding start! 

Afhankelijk van het aantal deelnemers kunnen we een opleiding eerder of later starten. Vraag er gerust naar!

Wil je persoonlijk ervaren of een opleiding bij jou past? Bel ons voor een persoonlijk intakegesprek, zodat je helder geïnformeerd bent: wat mag je van ons verwachten en wat verwachten wij van onze studenten? Als je wilt, mag je bij ons altijd gratis en vrijblijvend een kennismakingsles in Zoetermeer bijwonen (aanmelden verplicht). Ervaar hoe de docent les geeft, welke materialen we gebruiken en hoe een docent ook jou naar je examens begeleidt. Onze opleidingsgroepen hebben in coronatijd maximaal 5 studenten, dus is het aantal vrije plaatsen beperkt!

Een slager keurt niet zijn eigen vlees. Wij leiden goed op en laten de examinering over aan erkende, externe professionals. Zowel het IVIO-Examenbureau als De Associatie als Stibex examineren onafhankelijk onze opleidingen. Daarmee ben je verzekerd van een erkend diploma of certificaat dat in het bedrijfsleven hoog wordt  gewaardeerd.

Heb je een erkend diploma of certificaat behaald bij een andere opleider en is dit diploma of certificaat niet ouder dan 3 jaar, dan kun je in aanmerking komen voor een vrijstelling. Vraag ernaar voor je je inschrijft, want hoe minder modules je volgt, hoe lager je opleidingsprijs is!

Natuurlijk! Wij snappen dat niet iedereen altijd over ruime financiële middelen beschikt. Bij ons mag je in termijnen betalen. We berekenen géén rente zoals de grote opleiders doen, maar slechts een eenmalige administratievergoeding van € 60,50 (ongeacht welke opleiding, inclusief btw, verspreid over de termijnen). Je eerste termijn moet betaald zijn voor je opleiding start; de laatste termijn valt meestal in de maand dat je examen doet. Vraag even naar de mogelijkheden; we zijn flexibel!